2016

Vandaag eens m'n blog door gebladerd om te zien wat ik allemaal gehaakt heb van het jaar. En het was best weer veel. Veel dekens, omslagdoeken en kussens!

Hier een paar hoogtepunten:


De mystery blanket 2015. Ik was niet helemaal enthousiast in het begin. En nog vind ik de prijs kwaliteit niet helemaal in vergelijking. Toch was ik er wel blij met het resultaat. En de kleuren.


Aan de cal van stylecraft heb ik ook mee gedaan. En wat is hij mooi geworden. Ik vond het katoen ook heerlijk om mee te werken! Ik maakte hem af op de camping in Kroatie.


De Mandala Mandness. Wat was dat ook heerlijk uitdagend project om aan te werken. Veel overlay. Maar soms ook best even puzzelen. Maar ik genoot er van. 
Ik haakte het met de nieuwe kleuren van Cantania en nog twee kleuren roze er bij. Daardoor kreeg ik een heel ander kleuren combinatie als waar ik normaal voor zou kiezen.


De tunische sjaal van Claire. Op zich niet moeilijk. Een uitstapje naar het tunische haken vond ik wel erg leuk. En daarbij draag ik hem heel veel. Hij is heerlijk warm. Omdat ik het zo leuk vond haakte ik ook nog een paarse voor mijn oudste dochter


De alles is haken omslagdoek. Ik haakte hem met drops Air. Daar heb ik geen spijt van. Ik mijd zulk garen vaak omdat het zo lastig uithalen is. Maar met garen valt het mee. En hij is zo heerlijk warm. Ik draag hem veel bij een simpel basis jurkje. De omslag doek haalt het jurkje helemaal op. 


Begin dit jaar haakte ik de Sophie's Garden ook af. Wat een klus was dit zeg. Maar hij is ook zo mooi geworden!!!


En dan deze. Patroon komt van Lilla Bjorn. Haken van een Engels patroon en dan ook een moeilijk patroon. Ik heb lang gedacht dat me dat niet zou gaan lukken. Maar het is me wel gelukt. Het voelde als een overwinning!

Verder ging ik van het jaar uiteraard weer naar de Kreadoe. Waar ik weer lekker veel bolletjes enz gekocht heb.


Ik geniet nu nog na als ik er aan terug denk.

Ik kocht ook het nodige aan boeken die jaar. 
Daar zaten een heleboel leuke gave mooie boeken bij.

Dit zijn er een aantal die er voor mij uitspringen:
Leuk boek met kabelpatronen Ik heb er al twee kussens uit gehaakt!


Leuk boek. Met een een speciale steek. Ik vind met name de dekens die er in staan erg leuk. Maar er zijn wel meer leuke patronen in.
Dit (engelse) boek ben ik stiekem helemaal verliefd op. Er staan zulke mooie patronen in. De lappenpoppen vind ik ook erg leuk. Ook zo leuk voor een kraamkadootje.
Dit boek ben ik ook blij mee. Ik blader er regelmatig in. Heb er ook al 2 patronen uit gehaakt. En de derde zit al in de planning. Het vest vind ik ook leuk. Alleen durf ik er nog niet helemaal aan te beginnen.... Misschien ooit...


Boeken van by Claire zijn altijd leuk. En ook als je niet in de kleine kinderen zit zitten er een paar leuke patronen in!En voor volgend jaar:Omdat ik met nogal wat veel cal's bezig ben geweest loop ik met deze een beetje achter.... Ben nu heel druk bezig om hem af te haken.Dit jaar ben ik ook toch opnieuw met de Mystery blanket begonnen. Ik hen lang getwijfeld maar toen ik het pakket van mijn collega zag was ik toch om. Mooie warme wol. Ik krijg elke maand een aantal patronen.  Hij ziet  er nu al mooi uit!Ik heb toch ook een pakket gekocht voor de nieuwe cal. Double Trouble. Ik had eerste het pakket van Jolanda gekocht. Maar er zat een kleur waar ik niet helemaal blij van werd. 
Dus heb ik mijn eigen kleuren uitgezocht. De kleuren lijken er nog wel veel op. 
En ik ga voor het eerste met Color Crafter haken. Ik hoor er veel verhalen over. Zowel positief als negatief... Maar ik wil het een kans geven.Tussen de bedrijven door zal ik ook met deze deken verder  gaan. 

Dit was alles weer. 

Ik wens jullie een goede jaarwisseling. En een creatief nieuwjaar!

1 opmerking:

5 plantjes

Nu zijn ook mijn eigen plantjes klaar. Het is een serie van 5 geworden. Ik vind ze zelf erg leuk geworden. Het eerste plantje wat ...