Cal 2015

Vanaf januari doe ik met plezier mee met de cal 2015.
Ik koos ervoor om hem dit keer met katoen te haken. Een keuze waar ik geen spijt van had.


Elke week kregen we weer een mooi patroon om te haken. Ik heb veel leuke en nieuwe steken geleerd. De steken werden erg goed uitgelegd  met duidelijke foto's.


De toevoeging van het glitter garen maakte hem extra mooi. Ik hou wel van die glitter. 


Ik heb grotendeels de kleuren aangehouden van Tertia. Alleen het gebroken wit heb ik vervangen voor heel licht roze. Het bruin voor rood en het hard groen voor grijs.
Ik heb aan het eind ook wel een paar kleuren verandert omdat ik die nog wel had en de aangegeven kleur niet.
Ik heb er ook voor gekozen om de rand van Jolanda te haken. Ik vond hem het mooist en eerlijk gezegd leken me de bolletjes ook wel een klus om te haken.En nu is hij klaar. Hij is lekker zwaar. Maar dat vind ik juist fijn. 
Het is echt mijn lievelings deken. Helemaal mijn deken.


Ik zal de wekelijkse patronen erg missen en bedank Tertia en Jolanda vanaf deze plaats dan ook voor het bedenken van het patroon. Het moet een enorme klus zijn geweest.

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleuren, Alike! Ik haak nog eventjes door, ben nu bij week 27. Nog even te gaan dus ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee.. wat een mooie deken. Ik ben er ook mee bezig, maar jij hebt hem al helemaal af.. Leuk dat het je lievelingsdeken is: plezier bij het haken en genieten als de deken klaar is.. leuk he.. haken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Succes dames met het afronden van je deken. Jullie zien het, het is de moeite waard om hem af te haken. Hij wordt erg mooi. Ik ben tzt wel benieuwd naar die van jullie

    BeantwoordenVerwijderen

Pop Lilly

Tijdens mn zomer vakantie kwam ik deze poppen tegen.  Ik was  er gelijk helemaal weg van en kocht 2 patronen. Ook kocht...