Call dekens

Het is een poosje stil geweest op mijn blog. Dat komt omdat ik heel erg druk was met het bij haken van mijn Sophie's deken. 


Dit was best nog wel een hele klus. Maar ik wilde gewoon bij zijn. Dat is me dus zaterdag avond eindelijk geluk precies voor de nieuwe week weer kwam.Moeilijk is misschien niet het juist woord voor deze call maar hij is wel pittig. Goed lezen, lezen en lezen!
Soms moet je wel eens wat uithalen omdat ik het niet goed las. Ik merkte ook dat ik soms moest stoppen omdat ik me niet meer kon concentreren op het patroon.


De pasen ben ik lekker bezig geweest met week 13.
Omdat er nu ook een Stylecraft call is gestart liep ik wel tegen het probleem aan dat bepaalde kleuren die bij mij op zijn op dit moment ook moeilijk leverbaar zijn. 
Gelukkig heb ik ze nog ergens op het www kunnen opsporen. Nu kan ik gelukkig weer even vooruit.


Het enige project waar ik elke vrijdag mijn Sophie voor aan de kant legde was voor de cal 2015. Het zou sowieso jammer zijn dat ik daarop achter zou gaan lopen. 


Ik blijf het tot nu toe een fantastische cal vinden. Ik heb bewondering voor Tertia en Jolanda die hem voor ons gemaakt hebben. 
Daarbij geniet ik ervan dat ik van katoen maak. Dat blijft toch een van m'n favoriete materialen om mee te werken.
En de toevoeging van het glittergaren vind ik zo leuk.... Ik hou wel van een beetje glitter.


Maar nu vind ik het heerlijk dat ik weer tijd heb om ook eens wat anders tussen door te gaan maken. 
Net even weer een paar bolletjes gekocht om toch nog een paar rokjes te gaan haken. Ik heb er zin in. 


2 opmerkingen:

Schildpad Sjors

Dit haakwerk vind ik veel geslaagder als de zwembroek.  Schildpad Sjors.. Mijn zoon was er weer verliefd op. Mama wild u er e...