Vloerkleed

Ik ben helemaal trots en blij. Ik ben woensdag aan dit kleed begonnen.
 


Ik vond dit patroon in het boek Haken en Kleur. Vond het leuk om te haken voor de kamer van mijn dochter. Die hebben we recent opgeknapt. Met oa PIP behang.
 
 
Wilde er eigenlijk garen nog voor bestellen maar daar was nog niet van gekomen. Tot ik in de bak waar mijn Zpagetti ligt. Daar vond ik deze kleuren.
 
Donderdag was ik zover. Eigenlijk moet er nog een schulprand aan maar ik had hem gisteren toch al wel in haar kamer gelegd. Dit had een reden. Gisteren vierde ik mijn verjaardag en die van mijn andere dochter. Ik wilde hem beneden weg hebben. En er waren mensen die haar kamer nog niet gezien hadden. Daarbij vond ik het ook wel leuk om hem te laten zien en dan zie je het beste als hij op de plaats ligt waar die hoort.
 
 
Ik had de laatste witte en roze rand nog breder willen haken maar m'n garen was op.
 
 
Kijk op deze foto zie je nog goed het stippetje dat op het wit zit.
 
Nu nog even kijken of ik er nog een paar randen aan toe voeg. Misschien dat ik nog twee hardroze toeren toe kan voegen. En ik zag dat ik nog een bol lichtroze had liggen. Eens kijken of die er een beetje bijpast. En dan zou ik daar nog een schulprand mee kunnen haken. Maar ik denk er nog over na. Misschien laat ik het wel zo.
 

 

3 opmerkingen:

Pop Lilly

Tijdens mn zomer vakantie kwam ik deze poppen tegen.  Ik was  er gelijk helemaal weg van en kocht 2 patronen. Ook kocht...