Kerst easy peasy vest

Voor de kerst haakte ik een easy peasy vest. 


Ik had eigenlijk het plan om in het hele vest een gouddraadje mee te haken. Maar ik had van het begin al zo'n ruzie met het gouddraad en had geen zin om het hele vest met dat draadje te worstelen. 

Ook heb ik wat aangepast in het patroon. Ik hen een de voorpanden 6 toeren vast gehaakt. Ik haakte in de achterste steek en haakt hier wel een gouddraadje mee.
Ook heb ik een paar toeren extra aan de mouwen gehaakt. Om daar na nog 6 toeren vasten aan te haken. Ook weer in de achterste lus zodat ik er een mooi ribbeltje aan kreeg!
 Nu mouwen zijn i.p.v. 3 kwart nu lang.
Ik heb dit vest niet met de claire soft gehaakt. Maar met de Durable cosy.
Inmiddels  heb ik  hem  als een keer aan gehad met een eenvoudig zwart jurkje omdat ik vrijdag moest zingen met mijn koor. Ik vind de Durable cosy is zachter en het lijkt ook warmer.

Mijn exuses voor de slechte foto's met flits is de kleur flets en zonden is het een zwart vlak...

 

1 opmerking:

  1. Beste Alika,

    Ik ben het vest ook aan het haken van wol. Dit is mijn eerste grote haakproject. Maar nu zou ik de voorpanden wat verder naar elkaar toe willen hebben. Maar nu zie ik dat je bij het zwarte vest er 6 toeren aanvast heb gehaakt maar hoe heb je dat gedaan. Gelijk of later? Heb je misschien tips voor mij hoe ik dat kan doen.

    Bedankt voor je reactie alvast

    BeantwoordenVerwijderen

5 plantjes

Nu zijn ook mijn eigen plantjes klaar. Het is een serie van 5 geworden. Ik vind ze zelf erg leuk geworden. Het eerste plantje wat ...