Stone washed Konijntjes

Een paar maanden geleden kwam het garen Stone washed op de markt. Een garen wat ik zeker wilde proberen. Zeker na al de enthousiaste verhalen op facebook en internet.
Probleem was dat ik er nog geen project voor had. Boekje van Christel van der krukkert  Haakparty op de boerderij opgezocht. Op de eerste bladzijden vond ik mijn project. De konijnen die ik eigenlijk op mijn haaklijstje stonden.
 
 
Ik kan bevestigen. Het is erg leuk garen. je krijgt een ander effect dan effen garen. Dat maakt het erg leuk. Ook haakt het prima! Ik zal het zeker nog wel eens een keer ergens  anders voor gebruiken.
 
 
Snif en
 
 
Snuf.
Ik vind ze zo schattig geworden.
Ze zijn niet helemaal perfect geworden. Zoals gewoonlijk staat het hooft er scheef op.... Maar ach het mag de pret niet drukken.
 
 


1 opmerking:

  1. Ze zijn super leuk geworden en dat scheve oortje...love it!Wij zijn tenslotte ook niet allemaal perfect en dat maakt het juist weer zo leuk! ;-)

    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen

Tuttteldoekje Floris

  Ondanks dat mijn kinderen al wat ouder en ik het jammer vind dat ik nooit iets heb gehaakt toen ze klein waren of als ik zwanger was dat i...