Ripple deken

Nog even tussen door een foto van mijn Ripple deken. Ik probeer hem qua toeren in het zelfde tempo als de Cal deken te haken.
 



Ik had dit garen eigenlijk voor een ander project bedacht maar dat werd het niet zoals ik in mijn gedachten had. Uiteindelijk zag ik een Ripple voor bij komen en heb besloten met het andere project te stoppen en hier voor te gaan.
 


 
Voordeel van het patroon is dat het heerlijk weghaakt. Je hebt er geen ingewikkelde patronen voor nodig. En je hoeft er ook niet diep bij na te denken.
 
 
En Daarom is het zo'n heerlijk project voor onder weg in de auto bijv. Af en toe eens wisselen van kleur en verder gewoon lekker doorgaan.
 
Inmiddels begint mijn deken stapel lekker te groeien. Ik ben er nu met 3 bezig en heb er al 2. Helaas ligt er een in de caravan. Binnenkort komt hij op de stoep te staan dan zal ik heb er uit halen en een foto maken van alle 5 mijn dekens.
Vind dat bij een ander altijd van die leuke foto's. Zo'n stapel dekens.
Hier alvast de 3 in wording bij elkaar.
 
 


7 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijkheid al die dekens...je ripple is trouwens in gave kleuren!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg leuk krijg het maar niet voor elkaar met die zigzag

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja en toch is het niet heel moeilijk. En het voordeel is dat je zo om de vier steken kunt contoleren of je goed zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Your blanket is lovely - I love the way the white ripples make the colours pop. Very neat.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zag je deken op de LYS van Annemarie's Haakblog. Je kleuren springen echt in het oog. Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dank jullie voor de complimenten!

    BeantwoordenVerwijderen

Tuttteldoekje Floris

  Ondanks dat mijn kinderen al wat ouder en ik het jammer vind dat ik nooit iets heb gehaakt toen ze klein waren of als ik zwanger was dat i...