Vest voor mijn lieve mama

Mijn moeder had dit vest in de variant voor kinderen bij mijn zus gezien gehaakt ook met deze wol. of ikhem voor haar wilde haken.
 
 
 
Zule projecten zijn altijd wel leuk. Je heb de lol van het haken en kost je niet meer dan tijd..
Dus de wol besteld. Het is gehaakt met drop love 4. Heerlijk zachte wol. Lekker warm ook.
Ik heb het vest ook al een keer voor mijn dochters gehaakt dus het was niet helemaal onbekend voor me om te haken.
 
 
 
Als ik hem zo ziet hangen ben ik er best trots op en ik vind hem zo mooi dat ik overweeg hem ook voor mezelf te gaan haken. Deze wol is waarschijnlijk niet meer leverbaar maar er zit een wol in het assortiment die er erg veel op lijkt.

 
Ik heb alleen een foutje gemaakt bij het haken van de mouwen. Bij de linkse heb ik de tweede rij stokjes zo op de stokjes van de vorige toer gehaakt. er had een toer met lossen boogjes tussen gemoeten zoals de rechtse foto. Ik weet niet of het erg opvalt anders moet ik er wat op gaan verzinnen.
 
Nu hopen dat het goed past enz.
 
Patroon komt van :

 
 Gisteren is hij dus al opgehaald. Dus nog snel mijn eigen merkje er aan gezet.

 
Hij blijft leuk!

 
 

 

 

3 opmerkingen:

  1. Prachtig en van die stokjes valt niet eens op,alleen als jij het gaat zeggen misschien en dan zullen 'leken'onder ons het nog niet eens zien waarschijnlijk,ha,ha....ik zou hem zeker ook voor jezelf gaan haken!

    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. M'n moeder is gisteren onverwacht nog geweest. Mn vader had problemen met z'n pc. Ze kon de fout niet vinden. Heb dus ook niets gezegd...Ben benieuwd of ze hem nog vind. Ze naait zelf erg veel...

    BeantwoordenVerwijderen

Pop Lilly

Tijdens mn zomer vakantie kwam ik deze poppen tegen.  Ik was  er gelijk helemaal weg van en kocht 2 patronen. Ook kocht...