Tussenstand

Het is wat rustig wat publiceren treft. Maar ben intussen druk bezig met het haken van Miss Wooly. Aangezien het toch wel een groter project is ben ik er dus ook wat langer bezig. Ik ben nu bezig met het in elkaar zetten. Op zich ook nog best een aardig klusje maar de bal met lapjes is een heel eind. Altans de lapjes zitten bijna allemaal aan elkaar. Dan nog alle losse naadjes vast zetten.

Maar ja dan komt je dochter thuis met het bericht dat haar juf zwanger is. Erg leuk voor de juf. Ja daar hoort dan ook een kadootje bij. Ik heb er wel even over nagedacht wat dat zou worden. Een gewone tutlap.... Wat anders...Uiteindelijk kwam mijn man met een goed idee. De Juf en haar man hebben een boerderij. Een koe. Eerst dacht ik aan een koe als knuffel maar dat is niet zo heel snel klaar. Uiteindlijk ben ik uit het boekje dierencupakes de koe aan het maken en dat ga ik dan op een vierkante granny zetten. En dan houd ik de knuffel voor als de kleine geboren is.
Dus snel miss Wooly even aan de kant en snel de koe haken. Ik probeer hem maandag af te hebben maar weet niet of dit helemaal gaat lukken. Ik moet zo gaan werken. Maar morgen en maandag  ook. Het bolletje van het hoofd is al klaar. Nu alleen de neus en de vlekken en de oren nog. En het lapje. Neem het wel even mee en misshien heb ik op m'n werk ook wel even een mometje dat ik kan gaan zitten. De ervaring is dat de bewoners het vaak wel gezellig vinden. Vaak leverd het wel leuke gesprekjes op. Ze willen dan zien wat ik aan het haken ben. En soms vragen ze het wel tig keer maar ach dan leggen wel nog een keer uit.

1 opmerking:

  1. succes met Miss Wooly. Een groot projectje zeg!
    Leuk dat de juf van je dochter zwanger is. Kan me voorstellen dat je dan vlug een kleinigheidje wilt maken voor haar.

    BeantwoordenVerwijderen

Schildpad Sjors

Dit haakwerk vind ik veel geslaagder als de zwembroek.  Schildpad Sjors.. Mijn zoon was er weer verliefd op. Mama wild u er e...