Des Mabels

Het heeft even geduurt maar ook mijn des Mabels project is (op knoopjes na) klaar. Ik heb er een tasje voor m'n haakspulletjes voor gemaakt.
 
Ben er niet helemaal tevreden over. Zo is de flap niet helemaal gelukt. En ik zie her en der wat dingen die niet helemaal goed zijn gegaan. Vooral met de kleurwissel was het best nog wel eens lastig. 
De flap wilde ik heen en weer haken. Dat werd niet mooi. Dus heb ik na elke toer de draden afgeknipt en weer aan de andere kant aangehecht.  
 

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt een klein kunstwerk. echt mooi gedaan hoor! petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het evengoed een kunstwerkje
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi toch wel hoor!Lijkt me zo moeilijk....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ik vind hem super, wat knap. Ik heb echt geen idee hoe je zoiets voor elkaar zou krijgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank jullie voor je complimenten. Ik vind het zelf wel erg leuk om te doen. Op zich niet moeilijk vind ik. Het is zeker in het begin goed opletten dat je draad goed meeneemt. Ook had ik ruzie met de draden. Ze draaien n elkaar. Ook daar heb ik doorveen tip van een medecusist ook een oplossing voor. Bij de wissel van een draad leg ik dis voor het werk. Inde andere kleur wissel hoeft dat niet. Dus je houdt een drrad voor en een achter. Zo draaien ze niet in elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf zie je wat misschien niet helemaal goed is gegaan, maar ik vind 'm mooi hoor. Knap werk!

  BeantwoordenVerwijderen

Schildpad Sjors

Dit haakwerk vind ik veel geslaagder als de zwembroek.  Schildpad Sjors.. Mijn zoon was er weer verliefd op. Mama wild u er e...