Nieuwe boeken

 Vandaag kreeg ik dit boek binnen. Het is redelijk recent uit bij Librero. En ik moet zeggen hij is erg leuk. Weer allerlei bloemmetjes en een paar beestjes. Altijd leuk als je iets wil opfleuren met een bloemetje. En voor de prijs oef je het neit te laten. Hij is namelijk 7.95. Waar voor je geld dus. Ik vind het een aanrader.
 
 
 Deze kocht ik even geleden. Best een grappig boek. Ook leuk als je een klein kraamkadootje wil haken. Ze zijn namelijk allemaal rond de 12 cm.
 

6 opmerkingen:

 1. ik heb beide boeken maar vind ze inderdaad beide erg leuk
  onderste heb ik nog nik uit gehaakt
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het haakboek met de bloemen heb ik ook, zitten er ook van in verwerkt in mijn vierkantjes van mijn knutsel-dekentje.blog! En hoe je wist, dat mijn dochter in Duitsland zat?Een whatappje naar Duitsland en het raadsel was al snel opgelost:) Ze zijn weer veilig thuis na een fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja die whatsappjes kreeg ik zo af en toe uit Duitsland van Joos. Ze heeft een nieuw mobieltje. Wil had het gezegd ze meeginnd dus vandaar. Als je knustseldeken blog ook eens toevoegen.

   Verwijderen
 3. Leuk! het eerste boek ken ik niet maar het tweede heb ik van de week gekocht. Wat een leuke beestjes zijn het toch ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het eerste boek, iets soort gelijks is ook bij de boekenvoordeel, de bungels heb ik ook, leuk om te doen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan hoor dat ze hem daar hebben. Had laatst wel gekeken maar toen was hij er nog niet. Vandaar dat ik hem maar besteld heb. Je heb ook nog een variant breien en haken. Maar deze is alleen haken.

   Verwijderen

Hond Donna

Voor mijn vakantie was ik al aan dit  patroon begonnen maar in de vakantie was ik aan de stola van Adinda begonnen en die wilde ik eerst a...