100e blogbericht

Gisteren nieuw katoen en een nieuw patroon van Lilleliis bij Happy Stitches gekocht. Het leuke was dat ik het bij mijn achterbuurvrouw hebt besteld dus kon  ik het makkelijk even ophalen. maar ze was zo lief om het te komen brengen bij me. Toen ik thuis kwam van mijn werk lag het al voor me klaar. Dank je Willemijn.
 
Ik zat al langer te overwegen om dit patoon te kopen. Maar hij was nog niet vertaald. Nu wel. Daarbij gaat ze stoppen met het verkoop van garen en wol. Dit garen is er mooi maa ook wel duur. Nu was het voor de helft dus toch maar eens proberen. Het voelt super zacht aan. Echt heel mooi katoen.
 
Ik heb deze onderstaande foto's even van de website van Happy Stiches gehaald zodat je ze ook in kleur even goed kan zien.
 
 
Ik denk dat het hondje grijs wordt. Het konijntje roze en het beertje blauw.

 
Ik ga er nog niet direct aan beginnen. Eerst maar eens een stukje van m'n bolero verder. Zijn wel lekkere projectjes tussen door. En ik zit ook nog op de ogen te wachten. Zou evt met het lijf kunnen beginnen. Ach ik zie wel.
 
Hier nog een link naar de website waar ik het patroon gekocht heb en waar ook de foto's vandaan komen.
 

4 opmerkingen:

 1. Hoi Alike,
  Ik snap 't niet, als ik op hun site kijk naar dit mooie garen (Rowan), staat het gewoon voor de prijs van €4,95 per bol en dus niet voor de helft.
  Groetjes,
  Julyske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet ij het afrekenen een code invoeren. Staat bij het afrekenen ook gewoon bij. Heb hem via de mail gekegen.

   Verwijderen

Schildpad Sjors

Dit haakwerk vind ik veel geslaagder als de zwembroek.  Schildpad Sjors.. Mijn zoon was er weer verliefd op. Mama wild u er e...