Roze baby vestje

Vandaag dit baby vestje  afgehaakt. Het is een kraamkadootje. Hopenlijk valt het in de smaak. Ik moets alleen een randje kreeftsteek haken maar ik vond het niet mooi  worden. Dus maar gewoon een randje vasten...
 
 Nu bezig met een turqoise vooor de baby van mijn buurvrouw. Ik heb altijd de gewoonte om de eerste lossen toer met een iets grotere haaknaald op te zetten. Anders gaat de rand zoms zo trekken. Was ik vergeten om daarna de andere te pakken. Na een paar toeren kwam ik er achter. Een halve naald scheelde toch denk ong 2 cm in de breedte. Ik zit nu te denken om het nog een keer te proberen maar dan op naald twee. Misschien wordt het dan wel een leuk babyborn maatje. Maar eerst de turqoise af maken. Die wil ik natuurlijk zo snel mogenlijk afhebben.
Morgen een cd opname van mijn koor. Dit haakwerk gaat lekker mee.
 
 
 
Merk wel dat ik laatste tijd veelheb gehaakt (vakantie). Mn elleboog begint een beetje protesteren...En m'n hand ook een klein beetje. Maar veel afwisselen met wat huishoudelijk werk. Om het toch een beetje  rust te geven.
 
Is een (denk wat ouder) patroon van Katia. Ik kreeg het bij de wolhal bij de katoen die ik er voor kocht.
 

3 opmerkingen:

  1. Dank je wel Jolanda. Het is het patroon katia. Was er gelijk helemaal weg van. Ik denk dat het een ouder patroon was. Ik kreeg er een kopie van mee bij de wolhal. Echt super zo'n winkel. En er gaan maar twee bolletjes katoen in.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Degene die het kreeg vond het erg leuk. Dus ben ik ook weer blij.

    BeantwoordenVerwijderen

Schildpad Sjors

Dit haakwerk vind ik veel geslaagder als de zwembroek.  Schildpad Sjors.. Mijn zoon was er weer verliefd op. Mama wild u er e...