Cupcakes

 Ook ik heb meegedaan aan de crocht along van Grietje karwietje. Bijna elke week maakte ik ze trouw en vond het ook erg leuk om te doen
 
Ook kocht ik bij de Action de etagiere die er bij hoorde.
 
 
Ik heb een paar favouriten. Bijv de slagroomhoorn. Eigenlijk moet er aardbeienroom in. Maar ik heb een tante met syndroom van down. Als zij jarig was dan hadden ze altijd van die lekkere gebakjes. Waaronder de slagroom hoorn. Als volwassenen laat je die staan omdat het ondingen zijn om te eten. Maar als kind maakt dat niet uit en ik kon me dan ook elke verjaardag weer op dit gebakje verheugen....Daarom maakt ik hem met witte slagroom.
Ook vond ik de moorkop erg leuk om te maken en de meest eigenlijk wel. Behalve de tompouce. Dat vond ik een snert ding om te maken en heb er ook behoorlijk ruzie mee gemaakt.
Egenlijk volgde ik de kleurkeuze van Grietje altij wel. Behalve die van de kerst. Ik wilde niet een heel jaar tegen een kerst taartje aankijken. Dus heb ik hem in mijn eigen favorite kleuren gehaakt.
 
 
 
 
Maar dit mooie schaaltje had eigenlijk nooit een mooi plekje gekregen. Stond een beetje tussen de rommel op een randje van m'n keuken. Tot vorige week manlief dit blad ergens vond in de keuken. Waarschijnlijk nog van een kerspakket of zo. Hij had er allemaal legen flessen die ik nog moet omhaken op gezet.
En dan komen ineens de ideen. Eerst bloemen er op. Toen viel mijn ook ineens op de gehaakte cupcakes. Plukte ik nog een oud kerstsuk uitelkaar waar deze witte bloemen inzaten. Voila zo was het ineens een leuk dienblaadje geworden en hebben de cupcakes een bestemming gekregen.
 
Hier nog een link naar de blog van Grietje:
 
Je moet even naar de patronen tussen de blogberichten zoeken.

1 opmerking:

 1. Mmm.. ze zien er uit om op te eten!

  Een hele fijne week!
  Lieve groet,

  Miriam
  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen

Schildpad Sjors

Dit haakwerk vind ik veel geslaagder als de zwembroek.  Schildpad Sjors.. Mijn zoon was er weer verliefd op. Mama wild u er e...