Nieuwe update cupcakes

 
 
Om te beginnen wil ik jullie alle  goeds toewensen voor 2014. Vooral ook veel haakplezier.
 
 

Zoals velen denk ik ben ik vaak met meerdere projecten tegelijk bezig, doe ik wel eens wat tussendoor enz. Na het snoepkussen ben ik inmiddels weer flink bezig geweest met de cupcakes.

 
Ik had er al even een paar af maar er moesen dan nog kraaltjes e.d. bij. Vaak verzamel ik er een aantal en dan doe ik het in een keer. Zo hoef ik maar een keer al m'n dozen met kralen e.d. te pakken. Dus ben ik daar gisteren toch tot nieuw jaar mee bezig geweest.
 


 
Ook was van de week mijn chocolade bruin en zelfs mijn witte garen op. Nu ja ik had nog wel wit maar dat is voor iets anders waar ik mee bezig ben. En anders heb ik daadelijk weer kleurverschil.
De chocolade bruin is een kleur van Cantania  (dat hele donkere bruin heeft Phildar niet) dus hier in de buurt niet zo makkelijk te krijgen. Maar ik moest gisteren naar Wilnis en daar verkochten ze het gelukkig wel. De laatste 2 bollen maar meegenomen. Zo kon ik m'n moorkopjes ook afmaken.
 
 
Hier een foto van alle mini cupcakes die ik gehaakt heb. Op een na allemaal dubbel. Dat was de eerste en daarna besloot ik pas om ze ook voor mijn moeder te haken. Die komt dus nog.
 
 
En ik deze in andere kleuren ghaakt. De buurvrouw had liever geen roze. Maar ik vind het wel leuk en mijn moeder weet nog van niets dus heeft niets de kiezen...;)
 
Op naar de laatste. Hoewel ik vanmiddag naar mijn ouders ga en dan neem ik weer wat anders mee. Anders moet ik zoveel meenemen.
 
 
 

1 opmerking:

  1. Je gaat snel zeg!
    Nog eventjes dan heb je ze dus allemaal klaar.
    Ziet er wel al mooi uit. Het zijn er al zoveel!

    BeantwoordenVerwijderen

Pop Lilly

Tijdens mn zomer vakantie kwam ik deze poppen tegen.  Ik was  er gelijk helemaal weg van en kocht 2 patronen. Ook kocht...