Schapen

Kijk daar is mijn muziek schaapje. Ligt braaf te wachten tot ie in elkaar genaaid gaat worden. Nu ik hoop er vandaag aan te beginnen.
Het is nooit een van mij favourite klusjes. Mede ook omdat ik het altijd wel een vorm van spannend vind hoe die dan uitvald...Maar goed dat is geen rede om hem zo zielig te laten liggen. Inmiddels heb ik al veel knuffels in elkaar gezet en het lukt toh vaak best wel aardig.
 
 
De rede dat hij er nog ligt is dat ik geen grote stop  naald kan vinden dus dat ik om een nieuwe moet. Op maandag is de winkel diht. Op dinsdag ben ik met de kids heel de dag bij Nemo geweest in Amsterdam. Nu zullen ze daar winkel genoeg hebben die ze verkopen maar daar zaten manlief en kids niet op te wachten denk ik... Gisteren stond heel Woerden op zijn kop vanwege de koeien markt. Maar dat betekende dat de hobbywinkel ook niet op en was. Dus ga ik vandaag eindelijk kijken voor een nieuwe naald. Hehe!
Intussen is de tweeling van mijn collega al wel geboren dus moet ik toch wel een beetje gaan opschieten.
 
 Ondertussen natuurlijk wel verder gegaan met haken. Ik ben aan dit schaap begonnen. Ik moet zeggen dat ik het tot nu toe een leuk werk vind om te maken. De kleuren zijn ook erg leuk. Alleen dat ik dat ik van de Heksagons er ieder 20 moest haken. Gelukkig kwam ik er bij de 13 achter dat ik een beetje te enthousiast was en dat ik er maar 10 moest haken. Duss heb ik ze uitegehaald en er de 5 hoekige van gehaakt.
 
 

1 opmerking:

Schildpad Sjors

Dit haakwerk vind ik veel geslaagder als de zwembroek.  Schildpad Sjors.. Mijn zoon was er weer verliefd op. Mama wild u er e...