Mabel cursus.

Het werd een dagje later. Ik wilde er nog een paar foto's maken en er bij voegen maar m'n telefoon was leeg. Dus nu dan maar.
 
Eerst over vrijdag. Ik vond het heel erg leuk om de des Mabels techniek te leren. Vind het in eerste instantie een leuke steek voor kleinere projecten. Er spoken al een paar ideen door mijn hoofd. Maar eest moet dit eerst af. En daarvoor nog een paar andere dingen. Ben nog met kraamkadootjes bezig die ik eerst af wil hebben.
 
Nog even over Echtstudio. Ik was er voor het eerst. Had al langer plannen om te gaan maar kwam er niet van. Vond het leuk dat ik er nu een keer geweest ben. Zal de laatste keer niet zijn geweest. Wat een leuke winkel is dat zeg. Maar vooral wat een gezellige en lieve mensen staan er in de winkel! Ik kan aan iedereen aanraden om er heen te gaan! 

 
Ook heb ik mijn eerste myboshi wol gekocht. Ik had van te voren al patronen opgezocht op Ravelry. Nu heb ik voor alle 3 de kids 2 bollen gekocht. Staat er op de wikkel dat je gemiddelt 120 gr voor een muts nodig heb...... 
 
 
Ik heb er maar twee... per muts... 
 
 
Dus maar aan het schuiven geweests. Zo kwam het mooi uit. Mocht ik nu nog 2 bollen overhouden dan kan ik alsnog de derde haken. Maar als er maar twee lukken komt het beter uit met de verbaden en hoef ik niet morgen gelijk 3 bij te bestellen om kleurverschil te verkomen.
 
 
Ook nog 2 Clover amour haaknaalden gekocht. Geloof dat ik er nog een moet. Dan is de verzameling compleet. Ik kon er ook wel een van mybochi kopen maar ik heb dan liever de Clovers. 

4 opmerkingen:

 1. ziet er wel al mooi uit, denk dat ik het toch ook maar eens moet gaan proberen.
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi.. Moet me er ook maar eens in verdiepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er super leuk uit.
  Het is ook maar goed dat die winkel heel ver weg is ;-))))

  BeantwoordenVerwijderen

Schildpad Sjors

Dit haakwerk vind ik veel geslaagder als de zwembroek.  Schildpad Sjors.. Mijn zoon was er weer verliefd op. Mama wild u er e...